tir. 16. feb. | ZOOM

Verdsettelse og forventninger

Denne modulen vil gi deg en overordnet innføring i hovedmodellene som benyttes i verdsettelse, fordeler og ulemper med ulike modeller og noen pekere på hva som er viktig å fokusere på i en verdsettelse.
Registreringen er lukket
Verdsettelse og forventninger

Tid og sted

16. feb. 2021, 09:00 – 9:45
ZOOM

Om arrangementet

Kursholder: Per Wollebæk, PwC

Verdsettelse er ingen eksakt vitenskap og det er vanligvis umulig å  kunne fastslå en eksakt selskapsverdi med sikkerhet. Derfor ser vi  også at virksomheter og prosjekter verdsettes med storspredning og gjerne ved bruk av ulike scenarioer. Det finnes mange forskjellige  verdsettelsesmetoder. De vanligste metodene er DC  (kontantstrømsmodellen) ogmarkedsmultipler, mens man i noen  tilfeller også kan bruke andre metoder som substansverdierog/eller markedsverdier i form av takster på eiendom etc. Hvilke verdsettelsesmetoder sombenyttes er i stor grad avhengig av bransje, type selskap og tilgjengelig informasjon.

Dette kurset vil gi deg en overordnet innføring i hovedmodellene som benyttes i verdsettelse, fordeler og ulemper med ulike  modeller og noen pekere på hva som er viktig å fokusere på ien  verdsettelse.

 1. Introduksjon til verdsettelse
 2. Ulike verdsettelse metoder
 3. Nærmere inn på DCF-metoden
 4. Selskapsverdi til egenkapitalverdi
 5. Fallgruver

Presentasjonen vil bli gjort tilgjenglig for deltakerne. 

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Verdsettelse og forventninger
  0 kr
  0 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet